Om leasing

Lease Danmark tilbyder dig leasing af køretøjer til Danmarks skarpeste priser.

Lease Danmark ApS er et dansk leasingselskab med base i Greve. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på leasing af dit nye køretøj.

Flex

Betal kun afgift i de måneder hvor køretøjet anvendes. Lease Danmark giver dig fri kilometer med i prisen, så du på forhånd ved, hvor meget du skal betale. Det er så fleksibelt som det kan blive.

Privat

Glem alt om dyre lån og opnå økonomisk stabilitet. Hos Lease Danmark betaler du et fast beløb til brugsretten af din drømmebil, og vi inkluderer al service og reparation. Du har intet ansvar for at sælge bilen.

Erhverv

Store drenge tager ikke bussen til arbejde. Hvorfor skulle du? Lease en bil til erhvervsformål og opnå retten til momsfradrag. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

FLEX LEASING

Alle har ønsket om at eje en eksklusiv bil, men desværre betaler vi i Danmark næsten 3 gange så meget for den samme bil, som de gør i Sverige eller Tyskland på grund af vores afgiftssystem.

Med flex-leasing er det nu muligt at erhverve sig den bil man altid har drømt om. Her betaler man kun en lille procentdel af den samlede afgift om måneden. Leasingstageren bestemmer helt selv hvor mange måneder bilen skal være indregistreret.

Jo dyrere bilen er, desto mere sparer man. Det er særlig attraktivt på sæsonkøretøjer som kun benyttes i få måneder om året. Der er tale om en meget mindre likviditetsbinding i forhold til at købe et køretøj og betale en afgift på 180%.

Den største fordel fås ved køretøjer som er over 36 måneder gamle, da der her kun betales 0.5% pr. måned af den samlede afgift.

FORDELE VED FLEX LEASING

 • Du slipper for en høj afgift på næsten to gange bilens pris (180%)
 • Mulighed for at få din drømmebil og betal kun afgift i de måneder den benyttes (sæsonbil, MC og eksklusiv bil)
 • Stor besparelse på afskrivning
 • Fleksibelt kontraktforløb, alt fra 3-36 måneder
 • Ingen kilometer-loft. Fri kilometer
 • Lån bilen til hvem som helst (familie og venner)
 • Attraktiv forsikring, da bilen forsikres til den aktuelle værdi uden afgift
 • Mulighed for at sælge bilen til udlandet, og dermed et meget større marked

SÅDAN GØR VI

 1. Du finder en bil/MC uden afgift
 2. Vi matcher dine ønsker
 3. Du indbetaler depositum og førstegangs-omkostninger
 4. Vi henter bilen/MC’en og får den toldsynet. Lease Danmark står for hele registreringsprocessen og vi hjælper gerne med forsikringstilbud.
 5. Du får nøglen og betaler en månedlig ydelse.

Se også:
Hvad gør jeg når kontrakten udløber?
Priseksempler